Hornslet Skole - Klar til verden

Vi vil et højt fagligt niveau

Vi stiller høje og ambitiøse mål

Vi vil et forpligtende fællesskab

Om Hornslet

Anne Birthe Langebjerg Rasmussen den 12-02-2018
    Ny elev på skolen
    Forældre er altid velkommen til at kontakte skolen om et møde og en rundvisning i forbindelse med overvejelser om valg af skole. Henvendelse sker til skolens kontor på 87535700.
    Velkommen!
    Bitter Langebjerg Rasmussen den 05-07-2018
    Sommerferie
    Skolen er lukket for sommerferie i ugerne 27-32. SFO er åben for tilmeldte børn. I ugerne 29 og 30 er der SFO i daginstitutionen Hanehøj. Skolens kontor åbner igen mandag d. 6. august og det nye skoleår for eleverne begynder mandag d. 13. august.
    Alle elever, forældre og eksterne samarbejdspartnere ønskes en god sommerferie

Sidste skoledag i solskin og for fuld musik

Afgangsklasserne havde i dag sidste skoledag - eller karameldag, som nogle af de mindre elever kalder det 😀

Nyhed billede
Dagen startede med hyggelig fælles morgenmad i personalerummet, og det var tydeligt at mærke spændingen ude på gangene - "hvornår kommer de"?
De kom - både med karameller og underholdning - og dagen sluttede med den ligeså traditionsbundne fodboldkamp mellem elever og lærere. Resultatet - det må I spørge de unge mennesker om ;-)
En stort tak skal lyde til alle for en meget hyggelig dag.